Monikanavaisen myynnin johtaminen

Revoryn perustaja Kati Huusko-Viikilän kirjoittama, Kauppakamarin kustantama tietokirja ”Monikanavaisen myynnin johtaminen – näin johdat kaikkia tulovirtoja” on ensimmäinen suomenkielinen opas Revenue Operations (RevOps) -mallin hyödyntämisessä.
 
Kirja opastaa liiketoimintajohtoa monikanavaisen B2B-myynnin johtamisessa sekä Revenue Operations (RevOps) -mallin hyödyntämisessä.

Suomen ensimmäinen Revenue Operations tietokirja

Kirja opastaa liiketoimintajohtoa monikanavaisen B2B-myynnin johtamisessa sekä Revenue Operations (RevOps) -mallin hyödyntämisessä.

Kirjasta sanottua

”Monikanavaisen myynnin johtaminen – näin johdat kaikkia tulovirtoja” -kirjasta sanottua

Tuomas Syrjänen

Futuricen perustaja ja entinen toimitusjohtaja, nykyinen Chief AI Officer​

"Monikanavaisen myynnin johtaminen kuvaa modernien teknologiayritysten käyttämää integroitua Revenue Operations-toimintamallia erinomaisesti. RevOps yhdistää markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun yhdeksi koherentiksi kokonaisuudeksi.Organisaatioiden isoimmat tuloksellisuuden parannukset syntyvät, kun toimintaa koordinoidaan yli prosessi- ja organisaatiorajojen uudella tavalla teknologiaa hyödyntäen. Huusko-Viikilän Monikanavaisen myynnin johtaminen kuvaa prosessirajat ylittävän toimintamallin keinot markkinointi-, myynti- ja asiakaspalveluprosessin osalta."

"Harvoin tulee vastaan näin selkeästi ja tiiviisti kirjoitettua materiaalia, joka tarjoaa konkreettisia työkaluja monikanavaisen myynnin johtamiseen. Näkemys modernista myynnin johtamisesta on paitsi oivaltava myös käytäntöön sovellettavissa. RevOps-mallin hyödyntäminen on kuvattu kirjassa niin selkeästi, että se innostaa välittömästi toimintaan. Tämä teos on tärkeä resurssi jokaiselle, joka pyrkii ymmärtämään ja hallitsemaan monikanavaisen myynnin dynamiikkaa nykyaikaisessa B2B-ostoympäristössä."

Jukka Holm

Toimitusjohtaja, Visma Aquila Oy

Sami Miettinen

kirjailija, investointipankkiiri ja #neuvottelijat-yhteisön perustaja, Translink Corporate Finance Oy:n partneri

"Erinomainen, kaivattu teos kasvun hallitsemiseen. Kattavin myynnin johtamiseen keskittyvä kirja, mitä olen lukenut. Kasvua totisesti Suomeen tarvitaan, ja tämän kirjan neuvojen avulla insinöörikansakin saa otteen kaikkien tulovirtojen johtamiseen."

"Kirjan kantava ajatus monikanavaisten tulovirtojen hallinnasta on olennainen kaikille, jotka haluavat rakentaa skaalautuvaa kasvua. Tässä kirjassa on helvetinmoinen määrä oikeita työkaluja, järkevä framework ja johdonmukainen esitystapa. Fiksun johtajan vastuulle jää oppien soveltaminen omaan liiketoimintaan. Suosittelen lukemaan kirjan muistiinpanovälineiden kanssa!"

Mikko Seppä

Co-Founder & CEO, HeadQ Digital Commerce

Ilkka Kaikuvuo

startup-realisti

"Erittäin hyvä kokonaisuus ja avaa kokonaisvaltaista RevOps-ajattelua. Selkeät ohjeet erilaisille yrityksille – jopa startupeille! Tykkään käytännönläheisestä lähestymisestä, ja on jo aikakin, että myynti ja liiketoiminta saavat oman Opsinsa tuotekehityksen DevOpsin lisäksi!"

"Jokaisen kaupallista tekemistä johtavan pitäis ymmärtää tää ajattelutapa. Jos oisin lukenu tän kirjan 5 vuotta sitten, ois jääny monta maukasta virhettä tekemättä. Perustat kasvulle kannattaa valaa tän kirjan opeilla ennen kuin lähtee skaalaamaan mitään."

Teemu Ilola

CCO & Partner, MyyntiKollektiivi ja MarkkinointiKollektiivi