MYYNTIVALMENNUS B2b

Myyntivalmennus

Myyntivalmennukset B2B-tiimeille

Myyntivalmennus

Myyntivalmennukset

Myyntivalmennus B2B-liiketoimintaan

Tarjoamme B2B-myyntivalmennuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan modernin myyntityön haasteisiin. 

Tarjoamme sekä lyhyempiä valmennuspäiviä että kattavia valmennusohjelmia, jotka perustuvat syvälliseen ymmärrykseen nykyaikaisesta myynnistä, datan hyödyntämisestä ja asiakaslähtöisestä lähestymistavasta. Revoryn intohimona on myynnin kehittäminen ja kasvu- sekä kehittymishaluisten organisaatioiden tukeminen. Toteuttamamme myyntivalmennus on käytännönläheinen kokonaisuus, joka räätälöidään aina tarpeesi, tiimisi ja liiketoimintasi mukaisesti

Miksi valita Revory?

 1. Monikanavainen Lähestymistapa: Keskitymme valmennuksessamme monikanavaisuuteen. Hyödynnämme ja valmennamme sekä perinteisiä että digitaalisia myyntikanavia sekä niiden parhaita käytäntöjä tehokkaasti.

 2. Data ja Tutkimus: Hyödynnämme dataa ja tutkimustietoa sekä päivitämme osaamistamme jatkuvasti. Myyntivalmennukset vastaavat ostajien muuttuneeseen ostokäyttäytymiseen. 

 3. Asiakaslähtöisyys: Kehitämme myyntiprosesseja, jotka keskittyvät asiakkaan tarpeisiin ja ostokokemukseen. Tämä auttaa varmistamaan, että myyntistrategianne vastaa nykypäivän asiakkaan odotuksiin.

 4. Käytännönläheisyys ja johtamiskokemus: Myyntikoulutukset ja myyntivalmennukset ovat saaneet kiitosta erityisesti konkreettisesta otteesta ja käytännönläheisestä lähestymistavasta. Valmentajillamme on  käytännön kokemusta liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin johtamisesta.

Myyntivalmennus referenssit

Business Festival -kiertue
24.1.2024
Professio Finland: ChatGPT 2023- tapahtuma
14.11.2023
MAKATEMIA
MYYNNIN VERKKOKOULUTUSALUSTA
5/5

Tietokirja: Monikanavaisen myynnin johtaminen - näin johdat kaikkia tulovirtoja

Kati Huusko-Viikilän kirjoittama, Kauppakamarin kustantama tietokirja ”Monikanavaisen myynnin johtaminen – näin johdat kaikkia tulovirtoja” on ensimmäinen suomenkielinen opas Revenue Operations (RevOps) -mallin hyödyntämisessä.
 
Kirja opastaa liiketoimintajohtoa monikanavaisen B2B-myynnin johtamisessa sekä Revenue Operations (RevOps) -mallin hyödyntämisessä.
Monikanavaisen myynnin johtaminen
SUUNNITELLAAN MYYNTIVALMENNUS YHDESSÄ

Myyntivalmennus suunnitteilla?

Tai soita 040 579 3346 tai lähetä lomake

Myyntivalmennus

Myyntivalmennusten aihe-esimerkit

Myyntivalmennus B2B-liiketoimintaan
 1. Teknologian hyödyntäminen myyntityössä: Käymme läpi, kuinka erilaiset teknologiat voivat tukea ja tehostaa myyntiprosessia, samalla kun ne parantavat sekä asiakaskokemusta että myyntitiimin tuottavuutta.

 2. Nykyaikaisen ostajan ostokäyttäytyminen: Nykyajan ostajat ovat  entistä tietoisempia ja vaativampia. Ostopolkua painellaan suurimmilta osin itsenäisesti.  Kuinka tämä vaikuttaa myyntistrategioihin ja taktiikoihin?

 3. Asiakkaan näkökulma: Käydään läpi tutkimustietoa siitä, miten asiakkaat kokevat myyjät ja myyntiprosessin. Kuinka tämä tieto voidaan valjastaa myynnin tehostamiseen?

 4. Kohdennetumpi myyntityö ja ICP:n määrittely: Määritellään ideaalit asiakasprofiilit (ICP) ja kohdistetaan myyntiponnistelut tehokkaimmin juuri oikeille asiakkaille.

 5. Sosiaalisen myynnin (Social Selling) tehokas hyödyntäminen: Kuinka sosiaalista mediaa voidaan käyttää myynnin tukena ja asiakassuhteiden rakentamisessa?

 1. Hybridimyynnin strategiat ja käytännöt: Tutustumme hybridimyynnin maailmaan, jossa  perinteiset ja digitaaliset myyntikanavat yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi.

 2. Voittavien tarjousten rakentaminen: Kuinka luodaan kohdennettuja ja houkuttelevia tarjouksia, jotka erottuvat kilpailijoista ja vakuuttavat asiakkaan?

 3. Asiakassuhteiden jatkuva hoitaminen ja kehittäminen: Käydään läpi menetelmiä, joilla voidaan ylläpitää ja syventää asiakassuhteita 

 4. Arvon myynti ja hinnan perustelu:  Kuinka kommunikoida tehokkaammin tuotteen tai palvelun arvon asiakkaalle ja perustella hintaa? Käydään läpi myös yleisimpiä vastaväitteitä

 5. Asiantuntijamyynti: Keskitytään siihen, kuinka myyjät voivat kehittää ja hyödyntää asiantuntemustaan luodakseen luottamusta ja vakuuttavuutta myyntitilanteissa. 

 6. Tekoälyn käyttö myyntityössä – ChatGPT ja muut AI-assistentit: Keskitytään tekoälyn, kuten ChatGPT:n ja muiden digitaalisten assistenttien, hyödyntämiseen myynnin eri vaiheissa. Kuinka tekoälyä voidaan hyödyntää myyntiprosessin eri vaiheissa?