MYYNTIKOULUTUS

Myyntikoulutus

Myyntikoulutukset B2B-myyntitiimeille & myynnin johdolle

B2B-Myynnin myyntikoulutukset

Myyntikoulutus

Myyntikoulutus B2B-liiketoimintaan

Tarjoamme Myyntikoulutuksia B2B-myyntitiimeille. Myyntikoulutukset on on suunniteltu vastaamaan modernin myyntityön haasteisiin.  

Tarjoamme sekä lyhyempiä puheenvuoroja että kattavia valmennusohjelmia, jotka perustuvat syvälliseen ymmärrykseen nykyaikaisesta myynnistä, datan hyödyntämisestä ja asiakaslähtöisestä lähestymistavasta. Revoryn intohimona on myynnin kehittäminen ja kasvu- sekä kehittymishaluisten organisaatioiden tukeminen. Meidän toteuttamat myyntikoulutukset ovat on käytännönläheisiä kokonaisuuksia, joissa puhutaan kansankielisin termein, annetaan konkreettisia esimerkkejä ja osallistetaan yleisöä.

 

Miksi valita Revory?

 1. Monikanavainen Lähestymistapa: Keskitymme myyntikoulutuksissa monikanavaisuuteen. Hyödynnämme ja valmennamme sekä perinteisiä että digitaalisia myyntikanavia sekä niiden parhaita käytäntöjä tehokkaasti.

 2. Data ja Tutkimus: Hyödynnämme dataa ja tutkimustietoa sekä päivitämme osaamistamme jatkuvasti. Myyntikoulutukset vastaavat ostajien muuttuneeseen ostokäyttäytymiseen. 

 3. Asiakaslähtöisyys: Kehitämme viikoittain myyntiprosesseja, jotka keskittyvät asiakkaan tarpeisiin ja ostokokemukseen. Tämä auttaa varmistamaan, että myyntikoulutustemme sisältö vastaa nykypäivän asiakkaan odotuksiin.

 4. Käytännönläheisyys ja johtamiskokemus: Myyntikoulutukset ovat saaneet kiitosta erityisesti konkreettisesta otteesta ja käytännönläheisestä lähestymistavasta. Valmentajillamme on  käytännön kokemusta liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin johtamisesta.

Myyntikoulutus referenssit

Business Festival -kiertue
24.1.2024
Professio Finland: ChatGPT 2023- tapahtuma
14.11.2023

Tietokirja: Monikanavaisen myynnin johtaminen - näin johdat kaikkia tulovirtoja

Kati Huusko-Viikilän kirjoittama, Kauppakamarin kustantama tietokirja ”Monikanavaisen myynnin johtaminen – näin johdat kaikkia tulovirtoja” on ensimmäinen suomenkielinen opas Revenue Operations (RevOps) -mallin hyödyntämisessä.
 
Kirja opastaa liiketoimintajohtoa monikanavaisen B2B-myynnin johtamisessa sekä Revenue Operations (RevOps) -mallin hyödyntämisessä.
Monikanavaisen myynnin johtaminen
Myyntikoulutus suunnitteilla? Juonitaan yhdessä lisää!

Myyntikoulutus suunnitelmissa?

Tai soita 040 579 3346 tai lähetä lomake

Myyntivalmennus

Myyntikoulutus - esimerkkejä aiheista

Myyntikoulutukset B2B-liiketoimintaan

Myyntikoulutuksemme keskittyy käytännönläheisiin tekniikoihin ja strategioihin, jotka on suunniteltu parantamaan tiimisi myyntitaitoja ja lisäämään tuloksiasi. Koulutukseen voidaan sisällyttää monipuolisia aktivoivia osuuksia, kuten työpajoja  ja interaktiivisia harjoituksia, jotka varmistavat, että osallistujat  oppivat tehokkaasti ja käytännönläheisesti.

Tarkempia aihe-esimerkkejä ja otsikoita:

 • Näin treenaat B2B-myyntisi pumppiin 
 • Mikä RevOps ja kuinka sen avulla saadaan lisää myyntiä 
 • Social Selling & monikanavainen asiakasviestintä 
 • Sales Enablement – Myynnin ja markkinoinnin suhderemppa 
 • Tulosta oikealla 
 • Asiantuntijoiden myynti ja myyntikulttuurin luominen 
 • Myynnin prosessit: Uusasiakashankinta/ Nykyasiakkuuksien hoito 
 • Asiakkuuksien johtaminen
 • Ostamisen psykologiaa – näin ostajat ostaa ja nämä asiat merkitsevät 
 • Hinnoittelu ja arvon myyminen 
 • Myynnin matikkatunti & myynnin tavoiteasetanta 
 • Teknologian hyödyntäminen ja käyttö – lisää myyntiä 
 • Johda kokonaisvaltaista asiakaskokemusta

Suunnitellaan myyntikoulutuksen kokonaisuus yhdessä!

Myyntikoulutuksemme voivat liittyä B2B-myyntiprosessin eri aspekteihin, mukaan lukien:

 1. Asiakkuuksien hallinta ja kehittäminen: Opettelemme, kuinka luoda pitkäaikaisia ja tuottoisia asiakassuhteita, jotka perustuvat luottamukseen ja yhteistyöhön.

 2. Neuvottelutaidot: Kehitämme tiiminne neuvottelutaitoja, jotta voitte saavuttaa parempia tuloksia ja rakentaa vahvempia kumppanuuksia.

 3. Digitaalinen myynti ja markkinointi: Tarjoamme koulutusta digitaalisen myynnin ja markkinoinnin parhaista käytännöistä, jotta voitte hyödyntää uusimpia teknologioita ja kanavia tehokkaasti.

 4. Myyntianalytiikka ja suorituskyvyn seuranta: Opetamme, kuinka hyödyntää myyntianalytiikkaa ja seurantatyökaluja suorituskyvyn parantamiseksi ja myynnin tulosten maksimoimiseksi.

Kouluttajamme ovat kokeneita B2B-myynnin asiantuntijoita, jotka ymmärtävät suurten myyntitiimien ja monimutkaisten myyntiprosessien haasteet.